Το αδιαχώρητο στις παραλίες: Μαζική έξοδος για όσους έμειναν στη πόλη

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στις ακτές

Το αδιαχώρητο στις παραλίες: Μαζική έξοδος για όσους έμειναν στη πόλη
Snapshot
  • Από νωρίς το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις παραλίες λόγω καλού καιρού και υψηλών θερμοκρασιών.
  • Πολλοί λουόμενοι καταφθάνουν σε κοντινές ακτές όπως η Α' Πλαζ Γλυφάδας για να εξασφαλίσουν θέση.
  • Η σημερινή Κυριακή και οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες έχουν οδηγήσει πλήθος πολιτών στις παραλίες.
  • Όσοι έμειναν στην πόλη το τριήμερο επιλέγουν τη θάλασσα για δροσιά και χαλάρωση.
  • Οι οργανωμένες και μη παραλίες γεμίζουν σταδιακά από κόσμο.
Snapshot powered by AI

Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η κίνηση στις παραλίες, με μικρούς και μεγάλους να εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες για μια ανάσα δροσιάς δίπλα στη θάλασσα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, πολλοί λουόμενοι κατέφθασαν σε κοντινές ακτές - όπως η Α' Πλαζ Γλυφάδας - προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στην παραλία, ενώ όσο περνά η ώρα η προσέλευση αυξάνεται σημαντικά. Η σημερινή Κυριακή, σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, έχει οδηγήσει πλήθος πολιτών στις κοντινές παραλίες.

Ιδιαίτερα όσοι παρέμειναν στην πόλη για το τριήμερο και δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποια απόδραση, επιλέγουν τη θάλασσα ως την ιδανική λύση για λίγες στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, με τις οργανωμένες και μη παραλίες να γεμίζουν σταδιακά από κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή