ΕΛΛΑΔΑ

Επτά συλλήψεις σε Ηράκλειο και Χερσόνησο

Επτά συλλήψεις σε Ηράκλειο και Χερσόνησο

Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν χθες άνδρες της αστυνομίας στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι συλλήψεις αφορούν παραβάσεις των όρων λειτουργίας άδειας κολυμβητικής δεξαμενής, για άγρα πελατών και για παραβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας σημειώθηκαν χθες στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο .

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, ο πρώτος που συνελήφθη ήταν ένας 32χ4ρονος ο οποίος είχε παράνομα πισίνα μέσα στο μαγαζί του.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη ένας 47χρονος ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του ενοικιαζόμενα δωμάτια και είχε τοποθετήσει πισίνα χωρίς την σχετική άδεια.

Στην 3η περίπτωση οι άνδρες του παραπάνω τμήματος συνέλαβαν έναν 39χρονο για στέρηση άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος καθώς , κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα «Καφετέρια-Μπαρ», στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή .

Η 4η σύλληψη αφορά τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, αφού σε έλεγχο της αστυνομίας, ένας 28χρονος είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα χωρίς να έχει εφοδιασθεί με την ανάλογη άδεια, από την αρμόδια αρχή, προβαίνοντας στην δημόσια εκτέλεση τραγουδιών, στερούμενος άδειας δημόσιας εκτέλεσης από την Α.Ε.Π.Ι.

Επίσης συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Χερσόνησο, ένας 36χρονος ημεδαπός, για στέρηση άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε , κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα «Καφετέρια-Μπαρ», στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Οι τελευταίες δύο συλλήψεις αφορούν δύο βρετανούς, οι οποίοι «ψάρευαν» πελάτες σε κέντρο διασκέδασης.