ΕΛΛΑΔΑ

Η τουριστική εκστρατεία υπέρ της Ελλάδος συνεχίζεται

Η τουριστική εκστρατεία υπέρ της Ελλάδος συνεχίζεται

Ξένοι επισκέπτες μιλάνε για τις ομορφιές και τη φιλοξενία της χώρας μας μακριά από την κινδυνολογία και τα στερεότυπα

Ο τουρισμός αποτελούσε και αποτελεί μια από τις βασικές πηγές εσόδων της χώρας μας.

Το True Greece η νέα διαδικτυακή καμπάνια του ΕΟΤ με σκοπό την σωστή προβολή της χώρα μας στο εξωτερικό συνεχίζει να παρουσιάζει τις ομορφιές της Ελλάδας και να προσελκύει τουρίστες.

Βρετανοί, Αμερικανοί αλλά και Γερμανοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και για την εμπειρία τους από την επίσκεψη τους.

Η εκστρατεία έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και έχει καταφέρει να διαδοθεί γρήγορα σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι επισκέπτες δηλώνουν ότι νιώθουν ασφαλείς στην Ελλάδα και δεν στηρίζουν την κινδυνολογία που κυριαρχεί.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το βίντεο που φιλοξενεί δηλώσεις Γερμανού κατοίκου της χώρας μας, ο οποίος εξάγει ελληνικό κρασί σε Ευρώπη και Αμερική και αναφέρει ως κύρια αιτία για τα προβλήματα της χώρας μας την γραφειοκρατία. Ωστόσο, ο ίδιος παρατηρεί ότι η Ελλάδα σταδιακά αλλάζει.

Τονίζει μάλιστα πως μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η δυσφύμηση από τα ξένα ΜΜΕ.

Οι τουρίστες καλούνται να καταγράψουν τις θετικές εμπειρίες τους από τη χώρα μας, μέσα από βίντεο και κριτικές και το site "True Greece" (truegreece.org), δείχνει τις θετικές ειδήσεις που σχετίζονται με την Ελλάδα, θέλοντας να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα. Πρόκειται για συλλογή ειδήσεων, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το υπουργείο εξωτερικών, ενώ την προώθησή του αναλαμβάνουν ελληνικά και διεθνή μέσα.

Δείτε μερικά video από την εκστρατεία.