ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για τον άτυχο Δημήτρη!

Πάρος: Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για τον άτυχο Δημήτρη!

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων ληστών που το πρωί της Παρασκευής σκότωσαν τον 54χρονο στη Νάουσα της Πάρου όταν εκείνος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους από υποκατάστημα της Alpha Bank, το οποίο είχαν λίγο νωρίτερα ληστέψει.

Στην Πάρο βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στις έρευνες συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και ενισχυτικές δυνάμεις και μέσα, όπως αστυνομικοί σκύλοι και Ομάδες ΔΙ.ΑΣ από την Αττική και γειτονικά νησιά.

Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για τον άτυχο συντοπίτη τους

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Έθνος», ο 54χρονος γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά επέλεξε να συνδέσει τη ζωή του με την Πάρο.

Ο ίδιος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1958 και πήγε σχολείο στην Κηφισιά.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, αποφοίτησε το 1975. Στη συνέχεια, η ζωή τον έβγαλε στην Πάρο.

Στον Αμπελά -τραγική ειρωνεία, αφού εκεί βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών- είχε στήσει το σπιτικό του.

Στη Νάουσα έμελλε να αφήσει και την τελευταία του πνοή.

«Δουλεύαμε μαζί, εκείνος ως οδηγός, τα τελευταία 4 με 5 χρόνια», αναφέρει κάτοικος του νησιού και ο ιδιοκτήτης του ταξί στο οποίο εργαζόταν ο 54χρονος. «Άνθρωπος του μεροκάματου και της δουλειάς. Εργατικός και γλυκομίλητος, ό, τι κι αν τον απασχολούσε στην προσωπική του ζωή. Μας είχε κάνει εντύπωση που οι πελάτες ζητούσαν μόνο αυτόν. Τόσο καλή εντύπωση τους είχε αφήσει», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επαγγελματίας οδηγός είχε ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Είχε πραγματοποιήσει και έναν δεύτερο γάμο, με τη Βαγγελία Δομάζου, κόρη του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου και της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση.

Το σοκ στην τοπική κοινωνία είναι μεγάλο.