ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή επιχείρηση η... χασισοφυτεία

Οικογενειακή επιχείρηση η... χασισοφυτεία

Τρία αδέρφια φαίνεται ότι είχαν στήσει δική τους επιχείρηση στην Κρήτη.

Ο λόγος για τρεις νεαρούς Ρεθεμνιώτες οι οποίοι βρίσκονται πίσω από υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το Prismanews.gr, τα τρία αδέρφια, λίγο πιο έξω από το χωριό που ζούσαν καλλιεργούσαν χασίς.

Οι διωκτικές αρχές την περασμένη εβδομάδα εντόπισαν την χασισοφυτεία και μετά από έρευνες κατέληξαν και στους καλλιεργητές.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εξιχνιάστηκε, σήμερα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, υπόθεση με ανεύρεση φυτείας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της 14-08-2012 σε δασώδη περιοχή, του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, καθώς και ύστερα από εκτεταμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, σχετικά με την ανεύρεση καλλιέργειας 97 δενδρυλλίων κάνναβης, την 14-08-2012, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κρυονερίου του Δήμου Μυλοποτάμου, προέκυψε ότι τρείς ημεδαποί, ηλικίας 34, 27 και 36 ετών, είχαν προβεί στην καλλιέργεια της φυτείας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Οι τρεις νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η αστυνομία του Ρεθύμνου ασχολήθηκε εντατικά με την περίπτωση τους και ήταν αποφασισμένη να αποκαλύψει τους μπαμπάδες της χασισοφυτείας. Τελικά κατέληξε στα τρία αδέρφια τόσο από τα ευρήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό της παράνομης καλλιέργειας όσο και από τις πληροφορίες που είχαν φροντίσει να συγκεντρώσουν επί μέρες οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών.