Απ. Γκλέτσος: «Μας έχουν ρημάξει στο κλέψιμο, δεν αντέχουμε άλλο»
Μεγάλος πονοκέφαλος για τους κατοίκους και ειδικότερα τους αγρότες της Ανατολικής Φθιώτιδας αποτελούν τα επανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στις γεωτρήσεις του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, κ. Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε σήμερα μαζί με συνεργάτες του στη γεώτρηση στις Ράχες για να δουν από κοντά τις φθορές που προξένησαν οι κλέφτες στη γεώτρηση, που «χτυπούν» για πολλοστή φορά.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, οι αγρότες δεν μπορούν να ποτίσουν τις ελιές τους, ενώ ο δήμος αδυνατεί κάθε τόσο και λίγο να ανταποκριθεί οικονομικά σε αυτές τις επιθέσεις, αφού το κόστος είναι πολύ μεγάλο.
Είναι τυχαίο που έχουν βάλει στόχο μόνο τις γεωτρήσεις του δήμου αναρωτιέται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Χασιώτης;
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
12:58
∙
ANNOUNCEMENTS
Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Allwyn Game Time: Ο ΠΑΟΚ θα βγάλει ψυχή και πάθος στον τελικό
12:03
∙
WHAT THE FACT
Το 99% των ανθρώπων εξαφανίστηκε πριν 900.000 χρόνια – Πώς επέζησαν μόνο 1.000
12:03
∙
WHAT THE FACT