ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές στην Κόρινθο

Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές στην Κόρινθο

Συνελήφθησαν, τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις αθίγγανοι, ηλικίας 54, 31 και 24 ετών, για κλοπή.


Οι τρεις άνδρες, κατά το τελευταίο δεκαήμερο, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, είχαν αφαιρέσει από εργοστάσιο ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, που δεν ήταν σε λειτουργία, συνολικά 80 μονωτικά πάνελ, διαστάσεων 7 μέτρων μήκους και πλάτους 1 μέτρου, η αξία των οποίων αγγίζει τις 22.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους.

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε φορτηγό όχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 μονωτικά πάνελ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Σύμφωνα με το pelop.gr, η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.