ΕΛΛΑΔΑ

Διχασμένη η ελληνική κοινωνία για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Διχασμένη η ελληνική κοινωνία για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Διχασμένη εμφανίζεται η ελληνική κοινωνία στο ερώτημα του «εάν πρέπει να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο», ένα ερώτημα που απηύθυνε και το Newsbomb.gr στους πολίτες λαμβάνοντας πίσω μία γκάμα απαντήσεων ανάμεσα σε αυτούς που τάσσονται εντελώς υπέρ των απολύσεων και εκείνους που τάσσονται εντελώς κατά.

Αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που τάχθηκαν υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο, εξαιτίας καταστάσεων και ταλαιπωρίας που έχουν βιώσει οι ίδιοι, λόγω περιπτώσεων υπεξαιρέσεων του δημοσίου χρήματος και λόγω μη εξυπηρέτησής τους σε Δημόσιες Υπηρεσίες ή πιστεύοντας ότι είναι οι μόνοι που δεν έχουν βιώσει τις συνέπειες της κρίσης στην χώρα μας.

Στον αντίποδα, καταγράφονται πολλές απόψεις συμπολιτών μας, που διαφωνούν με το μέτρο, γιατί θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη εκτόξευση της ανεργίας με αλυσιδωτές αντιδράσεις και για την ήδη «ψυχορραγούσα» αγορά, αλλά και γιατί πολλοί εξ αυτών δεν θα έχουν την παραμικρή δυνατότητα να απορροφηθούν από άλλους τομείς εργασίας.

Όπως και να έχει πάντως, τρόικα και κυβέρνηση κατάφεραν να διχάσουν και η ίδια η κοινωνία επέλεξε να μπει στη διαδικασία να διχαστεί! ...Αν μη τι άλλο αυτή θα είναι η μόνη σίγουρη επιτυχία της τριμερούς συγκυβέρνησης σε αγαστή πάντα συνεργασία και εκτέλεση των κελευσμάτων του Βορρά...