ΕΛΛΑΔΑ

Επίταξαν καθηγήτρια ενώ έκλαιγε τον πατέρα της πάνω στο φέρετρο

Επίταξαν καθηγήτρια ενώ έκλαιγε τον πατέρα της πάνω στο φέρετρο

Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι Πατρινής καθηγήτριας στην Παραλία και της επέδωσαν το φύλλο επίταξης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άδεια λοχείας και θρηνούσε το νεκρό πατέρα της, μαζί με την οικογένειά της.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, οι δύο άνδρες της ΕΛΛΑΣ, που πήγαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου με το περιπολικό στο σπίτι της καθηγήτριας ήσαν ανυποχώρητοι:

Παρά το γεγονός ότι τόσο η ίδια η καθηγήτρια όσο και οι οικείοι της, ζητούσαν από αυτούς να σεβαστούν τη βεβαρημένη συναισθηματική κατάστασή τους και το γεγονός ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε ακόμα το φέρετρο με το νεκρό πατέρα της, οι αστυνομικοί επέμεναν:

«Ελάτε μέσα να δείτε! Μέσα είναι ο πατέρας μου νεκρός και σε λίγη ώρα θα γίνει η κηδεία του! Περάστε αύριο να μου επιδώσετε την επίταξη, γιατί τώρα μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ. Παρακαλώ επιδείξτε λίγο σεβασμό στη μνήμη ενός νεκρού!» Αυτές ήταν μερικές από τις εκκλήσεις της καθηγήτριας, που όμως δε συγκίνησαν τους αστυνομικούς...