ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Από το γαμήλιο γλέντι στα επείγοντα οι καλεσμένοι!

Καλαμάτα: Από το γαμήλιο γλέντι στα επείγοντα οι καλεσμένοι!

Με τροφική δηλητηρίαση στα... επείγοντα των νοσοκομείων κατέληξαν δεκάδες καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι στην Πυλία της Μεσσηνίας.

Ο εφιάλτης για τους νεονύμφους και τους καλεσμένους τους άρχισε λίγες ώρες μετά την έναρξη του γαμήλιου δείπνου σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Ο χορός καλά κρατούσε, όταν ένας ένας οι συγγενείς και φίλοι που είχαν πάει να γιορτάσουν την ένωση του ζευγαριού άρχισε να μη νιώθει καλά και να αποχωρεί άρον άρον. Οι καλεσμένοι διαμαρτυρήθηκαν για στομαχικές διαταραχές, πιθανότατα από τα φαγητά που τους σέρβιρε η εταιρεία catering στο κέντρο διασκέδασης. Οι νεόνυμφοι, που ξαφνικά είδαν το κέντρο να αδειάζει και τους καλεσμένους τους να αποχωρούν πριν την ώρα τους, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το γαμήλιο γλέντι τους τελείωνε τόσο άδοξα.

Τελικά αρκετοί ήταν αυτοί που μην μπορώντας να αντέξουν τους αφόρητους πόνους κατέληξαν στα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλους διαγνώστηκε οξεία τροφική δηλητηρίαση και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στα νοσηλευτικά ιδρύματα.