ΕΛΛΑΔΑ

Αλεποχώρι Αχαΐας: Σκότωσε το μωρό της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της

Αλεποχώρι Αχαΐας: Σκότωσε το μωρό της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Αλεποχώρι Αχαΐας με θύμα ένα μωρό, μόλις τριών μηνών και δράστη την ίδια του τη μητέρα.

Όσο περνούν οι ώρες νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί της το περασμένο Σάββατο η μητέρα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέββατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί.

Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου της.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η δράστιδα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το 3 μηνών βρέφος

Η μητέρα συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Α’ Ανακριτή Πατρών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία του τριών μηνών βρέφους της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα δύο δίδυμα αγοράκια, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.