ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Έκλειναν «ροζ» ραντεβού με ανήλικες στο Facebook

Εύβοια: Έκλειναν «ροζ» ραντεβού με ανήλικες στο Facebook

Σάλο έχει προκαλέσει στην Εύβοια η υπόθεση με τα «ροζ» ραντεβού με ανήλικες που έκλειναν δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 27 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Οι δύο νεαροί συνομιλούσαν με τις δύο ανήλικες, 16 και 17 ετών εδώ καιρό, μέσω Facebook και τελικά τις έπεισαν να βρεθούν.

Τα κορίτσια έφυγαν ξαφνικά από την Αθήνα, φθάνοντας στην Χαλκίδα με υπεραστικό ΚΤΕΛ την Τετάρτη το βράδυ, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους, οι οποίοι έμαθαν για την συνάντηση, όταν έψαξαν τον υπολογιστή τους και είδαν τις καυτές συνομιλίες! Άμεσα ενημέρωσαν το Αστυνομικό τμήμα, ενώ έφθασαν και ίδιοι στο σημείο περιμένοντας να τους πιάσουν στα πράσα.

Πράγματι μόλις κατέβηκαν τα ανήλικα κορίτσια από το λεωφορείο ήρθαν σε επαφή με τους δύο νεαρούς, που τις περίμεναν με ένα ΙΧ. Σύμφωνα με το eviazoom, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες και όλοι οδηγήθηκαν στο τμήμα. Αν και οι ανήλικες, υποστήριξαν ότι το ραντεβού κλείστηκε με την θέληση τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τους δύο νεαρούς, η οποία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, με την υπόσχεση ότι θα τις προσέχουν πιο πολύ στο μέλλον και ειδικά τις κινήσεις τους στο διαδίκτυο...

Ροή Ειδήσεων