ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και ο 47χρονος πατέρας της που αυτοπυροβολήθηκε

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι, νοσηλεύεται η 17χρονη κοπέλα, την οποία πυροβόλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πατέρας της στο Άργος.

Ο 47χρονος πατέρας της, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά το τραγικό συμβάν, μεταφέρθηκε σήμερα στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση.

1

Σημειώνεται ότι η 17χρονη έχει δεχθεί δύο σφαίρες, τη μία στο ζυγωματικό που έχει προκαλέσει αιμάτωμα και τη δεύτερη στον αυχένα. Σύμφωνα με τους γιατρούς του Άργους, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που εξέτασαν την άτυχη κοπέλα, η σφαίρα έχει φορά εισόδου από πάνω προς τα κάτω και έχει σφηνωθεί σε δύο αυχενικούς σπονδύλους με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι η μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου θα μείνει παράλυτη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο του Άργους, όπου ο 47χρονος έτρωγε μαζί με την κόρη του σε εστιατόριο κοντά στη λαϊκή αγορά της πόλης.

3

Σύμφωνα με το argolida-net.blogspot.gr, κάποια στιγμή η κοπέλα σηκώθηκε να πάει να πάρει τσιγάρα και τότε για άγνωστο λόγο ο πατέρας έβγαλε το όπλο που κατείχε παράνομα και πυροβόλησε δύο φορές κατά της νεαρής, με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί αιμόφυρτη στο έδαφος.

4

Ο ίδιος ο 47χρονος έφυγε από το σημείο και αμέσως άρχισε η επιχείρηση εντοπισμού του. Τελικά οι αστυνομικοί τον βρήκαν και αυτόν αιμόφυρτο στο σπίτι του καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί στο στόμα.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του

Άργος: Πατέρας πυροβόλησε την κόρη του και αυτοπυροβολήθηκε (pics)