ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Κως - Σκότωσε και εγκατέλειψε εργάτη, πατέρα δύο παιδιών

ΣΟΚ: Κως - Σκότωσε και εγκατέλειψε εργάτη, πατέρα δύο παιδιών

Τραγικό θάνατο, βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 40χρονος από την Κέφαλο Κω, συμβασιούχος εργάτης της Καθαριότητας, πατέρας 2 παιδιών, όταν με το ξεκίνημα της βάρδιας, για τον Οικισμό Μαστιχαρίου οδηγός ΙΧ τον τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε, αφήνοντας όμως πίσω του, την πινακίδα του αυτοκινήτου του, οπότε και εντοπίσθηκε και συνελήφθη

Σύμφωνα με το Aegeanews.gr το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα στο Μαστιχάρι (έξω από το Βενζινάδικο που βρίσκεται στην ευθεία του δρόμου Αντιμάχεια-Μαστιχάρι, λίγο πριν τον οικισμό του Μαστιχαριού).

Κάτω από άγνωστες συνθήκες διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα (τον σκότωσε επί τόπου) εργάτη αποκομιδής που εκείνη την ώρα φόρτωνε κάδους σε απορριμματοφόρο (από την πρόσκρουση έμεινε στο σημείο εκείνο του δρόμου η πινακίδα του ΙΧ το οποίο δεν σταμάτησε, ενώ ο οδηγός συνελήφθη λίγο αργότερα...) Ο άτυχος 40χρονος εργάτης (πατέρας δύο παιδιών) ήταν από την Κέφαλο και εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Καθαριότητα (οι τελευταίοι 5μηνίτες που προσελήφθησαν).

Τραγική ειρωνεία, μόλις είχαν ξεκινήσει βάρδια (ήταν ο πρώτος κάδος που φόρτωναν και ο άτυχος εργαζόμενος ήταν προς την πλευρά του δρόμου, ενώ ο άλλος συνάδελφος του στάθηκε πιο τυχερός καθώς βρισκόταν στη μέσα πλευρά και ξέφυγε από την τρελή πορεία του ΙΧ).

Ο άτυχος εργάτης Μανώλης Πολίτης ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και είχε δώσει υποψηφιότητα (με την παράταξη της Δημ. Αρχής στις τελευταίες εκλογές.

Τέλος σε ένδειξη πένθους η καθιερωμένη εκδήλωση της γιορτής της Τράτας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή (με Βαγγέλη Κονιτόπουλο) ματαιώνεται.

Συλλυπητήριο Μήνυμα
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κω εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού μέλους της οικογένειας του Δήμου μας Μανώλη Πολίτη.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και τη συμπαράστασή μας στο βαρύ πένθος που πλήττει την οικογένεια του εκλιπόντος και ολόκληρη την κοινωνία της Κεφάλου.

Το θλιβερό γεγονός της απώλειας ενός εργαζομένου του Δήμου μας την ώρα του καθήκοντος αναδεικνύει, με σκληρό τρόπο, την αυταπάρνηση και τον ζήλο που επιδεικνύουν στην εκτέλεση της εργασίας τους και την υποχρέωση ολόκληρης της Κωακής κοινωνίας να τους περιβάλλει με τη δέουσα εκτίμηση και σεβασμό.