ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην οικιακή βοηθός εφοπλιστή σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών

Πρώην οικιακή βοηθός εφοπλιστή σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών

Μεγάλο λαβράκι φαίνεται ότι έβγαλε η Δίωξη Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι ενός κυκλώματος, που έφερνε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Στην εγκληματική ομάδα, που είχε συσταθεί γι΄ αυτόν το σκοπό, σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχουν αλλοδαποί και ίσως κάποιοι Έλληνες.

Η συλληφθείσα, η οποία είναι ομογενής από τους Αγίους Σαράντα, φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στη δράση και την οργάνωση της ομάδας και ταξίδευε συχνά από Αθήνα για Αλβανία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, χθες το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια Λαμίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Μέχρι τότε νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο Λαμίας, αφού όπως υποστήριξε η ίδια είναι έγκυος στον έκτο μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομογενής από τη Β. Ήπειρο στο παρελθόν έχει εργαστεί ως οικιακή βοηθός σε μεγάλο εφοπλιστή στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση και την έρευνα για την υπόθεση και όπως όλα δείχνουν θα εκδοθούν εντάλματα και για τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.