ΕΛΛΑΔΑ

Στο μαραθώνιο «Navarino Challenge» με Μακεδονικό Χαλβά για ενέργεια

Στο μαραθώνιο «Navarino Challenge» με Μακεδονικό Χαλβά για ενέργεια

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, συνεπής στο ραντεβού του με σημαντικά αθλητικά δρώμενα και την προώθηση της αξίας της μεσογειακής διατροφής, έδωσε για μια ακόμη φορά το «παρών», αυτή τη φορά στην αθλητική διοργάνωση «Navarino Challenge», που πραγματοποιήθηκε στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου στις περιοχές της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας, με τη συμμετοχή του κορυφαίου Ελληνοαμερικάνου υπερμαραθωνοδρόμου, Dean Karnazes.


Κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, σε όλες τις στάσεις ανεφοδιασμού των δρομέων, ο Μακεδονικός Χαλβάς προσέφερε στους συμμετέχοντες ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους προς τον τερματισμό.

Ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes δεν έκρυψε την αγάπη του για το Μακεδονικό Χαλβά, δηλώνοντας φανατικός καταναλωτής αυτού του μοναδικού διατροφικού θησαυρού.

Την ίδια αγάπη για τον Μακεδονικό Χαλβά μοιράστηκε με το κοινό και ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, που επίσης έλαβε μέρος στη διοργάνωση.

Οι δυο αθλητές, κατά τη διάρκεια του τριημέρου είχαν την ευκαιρία να περάσουν το δικό τους μήνυμα σε συμμετέχοντες και κοινό για τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής, απολαμβάνοντας ατομικές συσκευασίες Μακεδονικού Χαλβά, του γλυκού που κάνει καλό!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Γι' αυτό λοιπόν ο Μακεδονικός Χαλβάς θεωρείται εξαιρετική επιλογή όταν έρχεται η ώρα του γλυκού, για αθλητές όλων των ηλικιών και όχι μόνο.