ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητούν τον «δράκο» των δυτικών προαστίων

Αναζητούν τον «δράκο» των δυτικών προαστίων

Παιδεραστής με προτίμηση στα αλλοδαπά αγόρια

Η δράση του έχει σοκάρει τα δυτικά προάστια στα οποία «χτυπά» και έχει σημάνει συναγερμό στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. Ο δράκος σκορπίζει τον τρόμο σε γονείς νεαρών αγοριών από το εξωτερικό και αναζητείται εδώ και έναν χρόνο από τις Αρχές ενώ συνεχίζει να «χτυπά» στις συνοικίες που ζουν ξένοι, αλλάζοντας σπίτια και όνομα.

Πρόκειται για τον «δράκο» των δυτικών προαστίων, έναν Έλληνα συνταξιούχο, 63 ετών, που αλλάζει συνεχώς σπίτια και γειτονιές συνεχίζοντας τις αποτρόπαιες πράξεις του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βιαστής των αθώων ψυχών κινείται από τον Πειραιά έως τα δυτικά προάστια όπου «ψαρεύει» τα θύματά του σε γειτονιές με μετανάστες.

Τα θύματά του είναι μέχρι 13 ετών και ο τρόπος προσέλκυσής τους άκρως παραπλανητικός. Ο 63χρονος παρασύρει τα ανήλικα αγόρια στο σπίτι του τάζοντάς τους δώρα, δίνοντάς τους χρήματα και έχει ως εξοπλισμό «αποπλάνησης» στο σπίτι του, PlayStation, ηλεκτρονικό υπολογιστή με ίντερνετ και παιχνίδια που είναι τα «όπλα» τα οποία χρησιμοποιεί για να προσελκύσει τα παιδιά.

Τους ξέφυγε τρεις φορές

Εδώ και έναν χρόνο οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθούν να συλλάβουν τον παιδεραστή των δυτικών προαστίων. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι τώρα τρεις φορές στην σύλληψή του, όμως και τις τρεις κατάφερε να τους ξεφύγει…

Οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του 63χρονου όμως εκείνος φροντίζει μέχρι στιγμής να καλύπτει τα νώτα του και να συνεχίζει την δράση του αλλάζοντας ονόματα.

Δεκάδες καταγγελίες φτάνουν στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών που δρα και καταγγέλλουν ασέλγεια και βιασμούς νεαρών αγοριών.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πώς υφυπουργός βόλεψε την προστατευόμενη του Βενιζέλου

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μενιδίου