ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Σοβάς έπεσε πάνω σε μαθητή - Στο νοκοκομείο το παιδάκι

Σύρος: Σοβάς έπεσε πάνω σε μαθητή - Στο νοκοκομείο το παιδάκι

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις παρουσιάστηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων συντήρησης. Όπως έγινε γνωστό, έπεσαν μέχρι και σοβάδες σε αίθουσα διδασκαλίας με αποτέλεσμα να τραυματισθει ελαφρά μαθητής ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η δ/νση του Σχολείου και οι γονείς ενημέρωσαν σχετικά τη διοίκηση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη διαμαρτυρίας τους για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Σχολείο. Νωρίς το πρωί, μετέβη στη σχολική μονάδα κλιμάκιο του Δήμου για να κάνει αυτοψία στους χώρους του Σχολείου.

Από το Δήμο ανακοινώθηκε σήμερα, ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη 4 και 5 Δεκεμβρίου 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης και το συστεγαζόμενο 4ο Νηπιαγωγείο, θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και καθαρισμού οι οποίες προέκυψαν εκτάκτως.

Από το συμβάν δημιουργούνται αυτόματα πολλά ερωτηματικά για το αν γίνονται σωστά και εγκαίρως οι εργασίες συντήρησης στις σχολικές μονάδες του νησιού, από τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Πηγή: cyclades24.gr