ΕΛΛΑΔΑ

Από θαύμα δεν θρηνούμε κι άλλα θύματα στη Ρόδο

Από θαύμα δεν θρηνούμε κι άλλα θύματα στη Ρόδο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Ρόδο από την προηγούμενη μεγάλη κακοκαιρία, αλλά η κατάσταση παραμένει ακόμα η ίδια με ορμητικούς χείμαρρους να σχηματίζονται στην πρώτη δυνατή νεροποντή

Τι κι αν τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία στη Ρόδο, τι κι αν πλημμύρισαν κατοικίες και δρόμοι, το ελληνικό κράτος παραμένει άπραγο.

Όπως θα δείτε στα βίντεο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, οι αρμόδιες αρχές έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, με αποτέλεσμα μια ισχυρή νεροποντή να δημιουργήσει ξανά τα ίδια προβλήματα στο σημείο, που άνθρωποι παρασύρθηκαν από τον ορμητικό χείμαρρο.

rodos3

Φαίνεται πως κάποιοι αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή, καθώς από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει και άλλους νεκρούς από πλημμύρες στην Ελλάδα του 2014.

Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο στην γέφυρα της Κρεμαστής τα νερά έχουν δημιουργήσει έναν ορμητικό χείμαρρο, την ώρα που τα αυτοκίνητα περνούν κανονικά.

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται και η γέφυρα στην Παστίδα, με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα να μην έχουν ακόμα επισκευαστεί από την ημέρα της φονικής κακοκαιρίας, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους οδηγούς.

Ας προσευχηθούμε λοιπόν ή να μην βρέξει ξανά, ή να μην περνά αυτοκίνητο την ώρα που φουσκώνει ο χείμαρρος, αφού οι αρμόδιοι δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες ζωές που τίθενται καθημερινά σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Θα πληρώσει κανείς για τη φονική πλημμύρα στην Ιαλυσό;

Ρόδος:Ούτε τηλέφωνο δεν πήραν στην οικογένεια της άτυχης δασκάλας

Ζήτησαν χρήματα από τους συγγενείς του νεκρού εκπαιδευτικού στη Ρόδο

Εικόνες που σοκάρουν μετά την καταστροφή στη Ρόδο

Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο στη Ρόδο (video)