ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Ρόδο: 65χρονος ασέλγησε σε τρία μικρά παιδιά

ΣΟΚ στη Ρόδο: 65χρονος ασέλγησε σε τρία μικρά παιδιά

Δίχως αμφιβολία, κάθε γνωστοποίηση περιστατικών παιδικής κακοποίησης δημιουργεί ποικίλες αντιδράσεις στο σύνολο της κοινής γνώμης και επηρεάζει το θυμικό των περισσοτέρων, τόσο για τη σκληρότητα που διαχέει αυτή καθαυτή την πράξη όσο και για τις επιπτώσεις στην οντότητα του θύματος.

Μια τέτοια νέα υπόθεση απασχολεί την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε βάρος ενός 65χρονου, κομμωτή, που δραστηριοποιείται σε δημοτικό διαμέρισμα της ανατολικής πλευράς του νησιού, ο οποίος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών αλλά και από μια 18χρονη σήμερα συγγενή του, για εξακολουθητική ασέλγεια.

Πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς φέρουν τον ίδιο κατηγορούμενο να ασέλγησε σε ακόμη σε τρία εγγονάκια της συζύγου του.

Αρμοδίως αναμένεται να οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας, παιδοψυχολόγος, για να εξετάσει τα ανήλικα κορίτσια, αναφέρει η Δημοκρατική.

Σημειώνεται ότι τα καταγγελλόμενα αδικήματα δεν έχουν τελεστεί εντός των ορίων του αυτοφώρου και για το λόγο αυτό δεν υπήρξε σύλληψη του καταγγελλόμενου, που πάντως αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. Ο 65χρονος συγκεκριμένα διατείνεται ότι πρόκειται για μυθεύματα και υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον λόγο που ώθησε τις καταγγέλουσες να υποστηρίξουν ότι αποπλανεί παιδιά. Ανέφερε εξάλλου ότι τα ίδια είχαν υποστηρίξει σε συνάντηση ενώπιον του και ότι υπήρξε μεταξύ τους συμπλοκή