ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα και 3 ανήλικα παιδιά στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά από τροχαίο

Μητέρα και 3 ανήλικα παιδιά στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά από τροχαίο

Στην διασταύρωση «καρμανιόλα» Φλεγίου-Καβράκου στα Τρίκαλα νέο τροχαίο που εξαγρίωσε τους κατοίκους.

Πανικός σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στην διασταύρωση καρμανιόλα των οδών Φλεγίου με Καβράκου στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, σηκώνοντας στο «πόδι» τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ΙΧΕ αυτοκίνητο τύπου τζιπ που οδηγούσε 55χρονη Τρικαλινή και κινούνταν επί της οδού Φλεγίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα μαζί με τα 3 ανήλικα παιδιά της.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι το δεύτερο ΙΧΕ αυτοκίνητο «εκτοξεύτηκε» από το οδόστρωμα και βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο…

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 3 άντρες που ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό των ατόμων, περιπολικό της Τροχαίας Τρικάλων και 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν την μητέρα με τα 3 παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με το ένα παιδί να έχει χτύπημα στο κεφάλι.

Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν από την αδιαφορία των υπευθύνων να διασφαλίσουν την συμβολή των οδών με επαρκή σήμανση, ώστε να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Πηγή: trikalanews.gr