ΕΛΛΑΔΑ

Συνέλαβαν 79χρονη με τριπλό μπάι-πας για χρέη που είχαν παραγραφεί

Συνέλαβαν 79χρονη με τριπλό μπάι-πας για χρέη που είχαν παραγραφεί

Δραματικές ώρες βίωσε μία 79χρονη, η οποία βρέθηκε στο κρατητήρια της Χαλκίδας, για οφειλές ύψους 5.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ, τα οποία τελικά είχαν παραγραφεί.

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, ο Γολγοθάς της 79χρονης, η οποία σημειωτέον πριν από 15 ημέρες είχε υποβληθεί σε τριπλό μπάι-πας, ξεκίνησε την Τρίτη, όταν πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να βγάλει νέα ταυτότητα.

Εκεί, οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε βγει ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, για χρέη ύψους 5.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ, με αποτέλεσμα η 79χρονη να κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας μέχρι σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για καταδικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν 12 χρόνια στο Νέο Κόσμο Αττικής, για εισφορές στο ΤΕΒΕ, οι οποίες με τις προσαυξήσεις έφτασαν τις 5.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας παρ' όλο που εξήγησαν στον Εισαγγελέα ότι η ηλικιωμένη υποβλήθηκε σε τριπλό μπάι-πας πριν 15 ημέρες, η κράτηση της δεν άρθηκε, κάτι που εξόργισε την οικογένεια της, αλλά και τους ίδιους τους αστυνομικούς..

Σήμερα το πρωί, η 79χρονη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η απόφαση είχε παραγραφεί και δεν χρειάστηκε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Δείτε τι δήλωσε τόσο η ίδια όσο και οι συγγενείς της: