ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης Σεμέλης

Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης Σεμέλης

Αυτή την ώρα στο νεκροταφείο Καισαριανής στην Αθήνα παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια της 27χρονης Θεοδώρας-Σεμέλης Αντύπα που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Πεπανός στην Πάτρα.

Η σωρός της κοπέλας μετά την νεκροψία που ολοκληρώθηκε χθες μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ζουν οι γονείς της για να γίνει η ταφή.

Η οικογένεια κατάγεται απο τον Άγιο Βασίλειο Αχαίας.

Κοντά στην οικογένεια αρκετοί συναθλητές της 27χρονης αλλά και φίλοι και συνάδελφοι απο την Πάτρα όπου ζούσε και εργαζόταν.

Στα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα σε πρόωρο θάνατο, περισσότερο φως θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα, για τα οποία όμως δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σαφήνεια αν δεν ολοκληρωθούν και εξετάσεις.

Την ίδια ώρα τα σενάρια για τα αίτια του θανάτου της είναι πολλά και φαίνεται να συζητείται έντονα αυτό που σχετίζεται με μια ίωση που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα εξακολουθούσε να γυμνάζεται , παρά το γεγονός ότι ήταν ασθενής.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σήμερα το στερνό αντίο στην 27χρονη – Καλό ταξίδι «Σταλίτσα»

Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 27χρονης

Πάτρα: Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας της 27χρονης αθλήτριας

Πάτρα: Αθλήτρια η νεαρή κοπέλα που ξεψύχησε σε πισίνα

Τραγωδία στην Πάτρα: Γυναίκα πνίγηκε σε πισίνα