ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή παραμένουν η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Στη φυλακή παραμένουν η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Στη φυλακή παραμένουν η σύζυγος και η κόρη του πρώην ισχυρού άνδρα του ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, μετά απόρριψη της αίτησης αναίρεσης κατά της απόφασης με την οποία κρίθηκαν προφυλακιστέες από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς της Μαρίας και Όλγας Ψωμιάδη που προέβαλαν στην αίτηση αναίρεσης κατά της προφυλάκισης τους.

Ακόμη, ο κ. Παντελής έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να αναιρεθεί η απόφαση για την προφυλάκιση της συζύγου και της κόρης του Παύλου Ψωμιάδη.

Η σύζυγός, η κόρη και ο γιος του Παύλου Ψωμιάδη, αντιμετωπίζουν τις κακουργηματικές κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της εγκληματικής οργάνωσης στο πλαίσιο της οποίας φέρονται να διέπραξαν αδικήματα, όπως είναι η απάτη, η υπεξαίρεση και η απιστία.

Όπως είναι γνωστό, ο Παύλος Ψωμιάδης είναι ήδη προφυλακισμένος από τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ εκτίει και ποινή κάθειρξης 8 ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρώ που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της Ασπίς Capital.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκαν η σύζυγος και τα παιδιά του Π. Ψωμιάδη