ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας: Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας: Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί, έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας, στην οδό Αμερικής 4, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έκρηξη, η οποία προήλθε από παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο και ακούστηκε από το Γκύζη μέχρι το Παγκράτι, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter που σχολίασαν, άλλοτε με χιούμορ και καυστικότητα, άλλοτε πιο σοβαρά και με προβληματισμό, το περιστατικό:

- Έκρηξη «παγιδευμένου» αυτοκινήτου έξω από την ΤτΕ... Δεν χάρηκαν, μάλλον, όλοι από την έξοδό μας στις αγορές... Ντροπή...

-Παίζει να ακούστηκε μέχρι εδώ η έκρηξη ή άλλο μπαμ άκουσα?

-Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο λέει κοντά στην ΤτΕ; Τι άλλο θα σκεφτείτε για να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο από την έξοδο στις αγορές;

-Με αυτήν την έκρηξη τώρα ξενοδοχεία ξεχνάμε τον #baltakos και ασχολούμαστε με την τρομοκρατία.. Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο!!!

-Και να φανταστείς ότι στο σημείο που έγινε η έκρηξη περνάω κάθε μέρα!Πραγματικά ζω επικίνδυνα!

-Θα ήταν που θα ήταν απροσπέλαστο το κέντρο αύριο,μετά και την έκρηξη φοβάμαι ότι θα μας απαγορεύσουν να βγούμε από τα σπίτια!

- στις πρωτες ειδήσεις το ChL και η έκρηξη στην Αθήνα.. μεγαλεία πάλι!

-Άργησε μερικές μέρες η έκρηξη. Πιο κοντά στην υπόθεση Μπαλτάκου δεν έπρεπε;

- Καταδικάζω την έκρηξη του αυτοκινήτου, αλλά οφείλω να πω πως η πράξη αυτή με συγκινεί.

- Όταν ξυπνάς με ένα μπανγκ - όπως σήμερα στις 6 με την έκρηξη στην ΤτΕ - δεν έχεις την πολυτέλεια να αγνοεις την παθογένεια της χώρας

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με 75 κιλά εκρηκτικά στην οδό Αμερικής