ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κρήτη: Κρεμασμένο σκυλί σε καρότσα φορτηγού

Φρίκη στην Κρήτη: Κρεμασμένο σκυλί σε καρότσα φορτηγού

Μπροστά σε ένα φρικαλέο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, όσοι αναγκάστηκαν να περάσουν τις κεντρικές πύλες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σε ένα φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του πάρκινγκ ήταν ένα ... κρεμασμένο σκυλί!

Αμέσως, λένε οι πληροφορίες, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι το άτυχο ζώο είχε κρεμαστεί από ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο στην καρότσα του αυτοκινήτου.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας αναζήτησαν και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος όμως ... νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου με καταγωγή από το Μυλοπόταμο αναγκάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, το άτυχο ζωντανό έμεινε δεμένο στην καρότσα και -νηστικό και διψασμένο καθώς ήταν- κρεμάστηκε από το σκοινί του ξεχασμένο εκεί!

Σύμφωνα με το irakleiolive, το αποτρόπαιο θέαμα σόκαρε τους διερχόμενους που κάλεσαν την αστυνομία η οποία με τη σειρά της ... συνέλαβε τον κάτοχο του άτυχου ζώου και νοσηλευόμενο στην κλινική!

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Αστυνομικός έκοψε κλήση σε όχημα της Αστυνομίας (pic)