Ταξίδεψαν από Πάτρα για Ιταλία με 70 κιλά ηρωίνης
Το λιμάνι της Πάτρας προτίμησαν οι μεταφορείς ναρκωτικών προκειμένου να διακινήσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr,ένα ζευγάρι Ιταλών που είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές με τα τέσσερα παιδιά τους, ταξίδεψαν από την Πάτρα στην Ιταλία με ένα τροχόσπιτο που μέσα του βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 70 κιλών.
Το ζευγάρι των Ιταλών ηλικίας 44 και 34 συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία. Ο Ρόκο Ντιμεπράντρι και η Μανταλένα Κακιόλι, η οποία είναι στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης, αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.
Το μεγαλύτερο μέρος της ηρωίνης ήταν κρυμμένο στο εσωτερικό της ξύλινης επένδυσης των κρεβατιών του τροχόσπιτου.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά προέρχονται πιθανότατα από το Αφγανιστάν. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν έτοιμο να διαθέσει την ηρωίνη στην αγορά της Γένοβα.
Όπως αναφέρει ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις ηρωίνης που έχουν γίνει ποτέ στα οχήματα που αποβιβάζονται στα λιμάνια της Ιταλίας.
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη 31χρονη που έκρυβε στο σπίτι της εκρηκτικές ύλες
Δομοκός: Αυτοκτόνησε ισοβίτης - Κρεμάστηκε με σεντόνι