ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος: Πέθανε στα 50 του γνωστός παίκτης ελληνικού reality

Θρήνος: Πέθανε στα 50 του γνωστός παίκτης ελληνικού reality

Ο γνωστός ξανθός Λαμιώτης με καταγωγή από τη Μαντασιά Δομοκού, Κωνσταντίνος Κουβέλης ή Deleano Altafini, όπως είχε τη σελίδα του στο facebook, δεν είναι πια ανάμεσά μας.

"Έφυγε" χθες Παρασκευή σε ηλικία 50 ετών, στη Λαμία όπου διέμενε τον τελευταίο χρόνο, ύστερα από κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ανήσυχος, ασυμβίβαστος, γενναιόδωρος, κεφάτος και πάντα έτοιμος για περιπέτεια, αφού του άρεσε, από τότε που ήταν νεαρός ακόμη, να ταξιδεύει και να ρισκάρει επιχειρηματικά κάνοντας διάφορες δουλειές.

Από νεαρή ηληκία ήταν πολύ γνωστός στη Λαμία, αφου είχε δουλέψει σε διάφορα κεντρικά καφέ, και είχε ανοίξει και δική του καφετέρια για κάποιο διάστημα στην πόλη.

Μετά έφυγε και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά σε νησιά και όταν "κουράστηκε" επέστρεψε στο χωριό του, που υπεραγαπούσε, τη Μαντασιά Δομοκού, όπου έγινε αγρότης.

Έγινε επίσης γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι "Αγρότης μόνος ψάχνει", ως Κωνσταντίνος.

Μάλιστα μέσα από το ριάλιτι γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του όπως έλεγε. Την όμορφη Μασένκα, από την Ολλανδία, η οποία τον ακολούθησε στη Μαντασιά.

Εκεί άνοιξαν μια καφετερία - ταβέρνα και τη δούλεψαν μαζί για περίπου τρία χρόνια. Όμως κάποια στιγμή η Μανέσκα έφυγε και αυτό στοίχισε πολύ στον ευαίσθητο "Deleano".

Πριν ένα χρόνο περίπου, θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, έδωσε το μαγαζί στη Μαντασιά και ήρθε πάλι στη Λαμία, όπου διέμενε μέχρι και σήμερα.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5:00 το απόγευμα του Σαββάτου στη Μαντασιά Δομοκού.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Ανάγκασε 7χρονο αγοράκι να δει μαζί του πορνό βίντεο