ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Βριλήσσια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Βριλήσσια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ τις επόμενες ημέρες στα Βριλήσσια, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στη σήραγγα των Βριλησσίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συνδετήριο κλάδο Β-13-Ε (Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού - Ελευσίνας), από τη χ/θ Β-8,0 έως την χ/θ Ε-31,2, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, την 13-8-2014, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄.
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, την 14-8-2014, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄.

Κατά τις διακοπές της κυκλοφορίας, τα οχήματα θα εκτρέπονται άνωθεν της σήραγγας Βριλησσίων και μέσω της παράπλευρης οδού του πάρκου (οδός Αττικής), θα εισέρχονται στο σταθμό διοδίων Πεντέλης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα ή Αεροδρόμιο, χωρίς δεύτερη καταβολή διοδίων (οι σταθμοί θα παραμένουν σε λειτουργία, αλλά χωρίς να χρεώνουν διόδια για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Δημοσθένης Βεργής για καταπάτηση δημόσιας γης