ΕΛΛΑΔΑ

Αποζημιώσεις για το ρωσικό εμπάργκο ζητάει η ΟΦΑΕ

Αποζημιώσεις για το ρωσικό εμπάργκο ζητάει η ΟΦΑΕ

«Να αποζημιωθούν οι Έλληνες μεταφορείς, τα συμφέροντα των οποίων θίγονται άμεσα, για τις ζημιές που θα προκληθούν από το ρωσικό εμπάργκο» απαιτεί η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ).

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Κενανίδης, η δυσμενής αυτή εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα στον κλάδο, που έρχεται να προστεθεί στη δραματική συρρίκνωση του μεταφορικού έργου, λόγω της οικονομικής κρίσης και του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η ΟΦΑΕ, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα προσπαθήσει, από την πλευρά της, να συνεισφέρει, ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες από το ρωσικό εμπάργκο για τους μεταφορείς που εκπροσωπεί. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρακολουθεί τις εξελίξεις, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και ενημερώνει άμεσα τα μέλη της για τις τυχόν εξελίξεις.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ θα συμμετάσχει σήμερα το απόγευμα σε ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας στη Βέροια, όπου θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις αντιμετώπισης της κρίσης.

Διαβάστε επίσης:

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων σε όλη την Ελλάδα την Τρίτη

Δράμα: Συνελήφθη 63χρονος για παράνομη οπλοκατοχή

Βόλος: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι της πόλης

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων