ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός νοσηλευτής σε ψυχιατρικό κέντρο της Παλλήνης

Νεκρός νοσηλευτής σε ψυχιατρικό κέντρο της Παλλήνης

Νεκρός είναι ένας νοσηλευτής του Ψυχιατρικού – Θεραπευτικού ξενώνα Εφήβων «Σπίτι», που βρίσκεται στην περιοχή της Παλλήνης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο τρόφιμοι είχαν αψιμαχία. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση μιας εκ των δύο νοσηλευτριών της βάρδιας, η οποία μάλιστα δέχθηκε επίθεση χωρίς να τραυματιστεί.

Ωστόσο στη συνέχεια η βάρδια άλλαξε και ο νοσηλευτής που είχε αναλάβει να δουλέψει το βράδυ, ειδοποίησε για το συμβάν το Α.Τ Παλλήνης. Την ίδια ώρα η νοσηλεύτρια είχε μεταβεί σε άλλος μέρος του ξενώνα προκειμένου να ετοιμάσει το δείπνο των ασθενών. Μόλις επέστρεψε, βρήκε το συνάδελφό της αναίσθητο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα εκεί και μετέφερε τον άτυχο νοσηλευτή στο νοσοκομείο «Κοργιαλένειο Μπενάκειο ΕΕΣ», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Πλέον ο λόγος περνά στη Δικαιοσύνη, η οποία με εντολή του Μάκη Βορίδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Παράλληλα, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του νοσηλευτή θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.