Προβλήματα στη Σκιάθο με τις συγκοινωνίες

Με… ώτο στοπ εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Σκιάθου, αλλά και οι τουρίστες που έχουν καταφθάσει στο νησί...

Συντάκτης: Βασίλης Σκουλαράκος

Με… ώτο στοπ εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Σκιάθου, αλλά και οι τουρίστες που έχουν καταφθάσει στο νησί, οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν στις Κουκουναριές.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης μιλώντας στο newsbomb.gr δήλωσε πως «το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 1,5 μήνα. Έχει γίνει δημοπρασία με διαγωνισμό και βάση αυτού περιμένουμε έγκριση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο λεωφορεία που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο κατοίκους και τουρίστες.Είναι προφανές ότι μόνο αυτά δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του νησιού».

Το πρόβλημα προέκυψε, όπως είπε, από το γεγονός ότι φέτος, στο πλαίσιο περικοπής των εξόδων, δεν έγινε πρόσληψη συμβασιούχων οδηγών που θα μετέφεραν τους επιβάτες στις Κουκουναριές, με λεωφορεία του Δήμου.

Αντίθετα, επελέγη η μέθοδος της ενοικίασης των λεωφορείων, με τη διαδικασία της δημοπράτησης που όμως έχει «σκαλώσει». Ο κ. Πλωμαρίτης κάνει έκκληση στην Περιφέρεια να επιληφθεί άμεσα του θέματος, καθώς ήδη, κάποιοι tour operators, προειδοποιούν με ακύρωση κρατήσεων.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή