ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο Δήμος Κισάμου για το χαμό τριών νέων ανθρώπων

Πενθεί ο Δήμος Κισάμου για το χαμό τριών νέων ανθρώπων

Από την περιοχή Κισάμου ήταν η καταγωγή των δύο νεαρών γυναικών που βρήκαν τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο τροχαίο τα ξημερώματα στα Χανιά.

Τρεις ακόμη νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, στην Κρήτη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σταμάτησε την πορεία του πάνω σε ένα τοίχο.

Η σύγκρουση δυστυχώς ήταν σφοδρότατη, γεγονός που στοίχισε τη ζωή στους τρεις από τους τέσσερις επιβάτες του Ι.Χ.Ε., ενώ ένας ακόμη χαροπαλεύει σε νοσοκομείο των Χανίων.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν και ως ένδειξη πένθους, ο δήμος ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στην ανακοίνωση του δημάρχου Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη αναφέρεται: «Με αφορμή την απώλεια τριών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Χανίων, θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων. Ο δήμος Κισσάμου συμπαραστεκόμενος στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Σχετικές ειδήσεις