ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία-Λέσβος: Ξεριζώθηκαν δέντρα- «Λίμνη» έγινε ο παραθαλάσσιος δρόμος(vid)

Κακοκαιρία-Λέσβος: Ξεριζώθηκαν δέντρα- «Λίμνη» έγινε ο παραθαλάσσιος δρόμος(vid)

Θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 10 μποφόρ πνέουν στη Λέσβο με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων.

Σύμφωνα με το lesvospost, τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που σημειώνονται έχουν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, αλλά και την πτώση πολλών δέντρων στην πόλη της Μυτιλήνης

Πολλές κλήσεις για δένδρα που ξεριζώθηκαν και πινακίδες και άλλα αντικείμενα, που παρασύρθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους δέχτηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσία της Μυτιλήνης.

Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική είναι συνεχείς ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να κινηθούν τα συνεργεία της ΔΕΗ για αποκατάσταση βλαβών σε κολώνες λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Ακόμη και μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης ο αέρας παρέσυρε αντικείμενα σε πολύ μεγάλη απόσταση.

Η κακοκαιρία στην Μυτιλήνη επηρέασε και την κλειστή προκυμαία, με τη θάλασσα να έχει σκεπάσει το δρόμο της προκυμαίας, ο οποίος μετετράπη σε λίμνη.

Την ίδια στιγμή, έσπασαν τα σχοινιά πρόσδεσης ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους που ήταν δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να βυθιστεί.

Σχετικές ειδήσεις