ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

Ρόδος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Τρεις στην Ιξιά της Ρόδου, όταν δύο αυτοκίνητα ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από την σύγκρουση των οχημάτων έχασε τη ζωή του ο οδηγός του ενός οχήματος, ηλικίας 54 ετών. Επίσης δύο ακόμη γυναίκες 63 και 64 ετών –η μία εκ των οποίων σοβαρά- τραυματίστηκαν από το τροχαίο.

Οι δύο γυναίκες κινούνταν με τα πόδια στην περιοχή και παρασύρθηκαν από το ένα από τα δύο οχήματα μετά την σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Σύμφωνα με της πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία που έφθασε στο σημείο, ο 54χρονος φέρεται πως έχασε τις αισθήσεις από τη σύγκρουση με αποτέλεσμα να χάσει στη συνέχεια και τον έλεγχο του οχήματος.

Το αυτοκίνητο, αρχικά συγκρούστηκε με κλούβα που οδηγούσε ένας αλλοδαπός 34 ετών, στη συνέχεια χτύπησε ένα ακόμα σταθμευμένο αυτοκίνητο και τέλος, ακολούθησε η παράσυρση των δύο πεζών γυναικών που βάδισαν αμέριμνες παράλληλα με τον δρόμο.

Η 64χρονη υπέστη κάταγμα στο χέρι και η 63χρονη υπέστη κάταγμα λεκάνης, ενώ και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας διενεργούν έμπειροι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού που έφθασαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή, ενώ στο νοσοκομείο της Ρόδου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση της υγείας των υπολοίπων τραυματιών.

Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως, μιλούν για έναν δρόμο - καρμανιόλα ο οποίος δεν έχει καμία ασφάλεια ούτε για τους πεζούς αλλά ούτε και για τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις