ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέα συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέα συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας

Ένα ηχηρό «όχι» στα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού αναμένεται να πουν και σήμερα, Τρίτη (17/03/2015) κάτοικοι των Ιωαννίνων και όχι μόνο, στο πλαίσιο της ανείπωτης τραγωδίας με "πρωταγωνιστή" τονΒαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι κάτοικοι της περιοχής, ο δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή για συγκέντρωση στις 20:00 το βράδυ στο χώρο μπροστά από το δημαρχείο, στην πόλη όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα πενθεί η εκπαιδευτική κοινότητα στα Ιωάννινα, με τις σημαίες σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα κυματίζουν μεσίστιες. Από το πρωί, στις σχολικές αίθουσες γίνεται ενημέρωση των μαθητών ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό.

Εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 8 ατόμων για τα υβριστικά σχόλια

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη οχτώ ατόμων, τα οποία φέρεται να προχώρησαν σε υβριστικά σχόλια σε βάρος του 20χρονου φοιτητή.

Τσούκαλης: Αρχίζουν να ανοίγουν κάποια στόματα

Στην αποκάλυψη ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν κάποια στόματα στα Ιωάννινα για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη προχώρησε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Μιλώντας σήμερα, Τρίτη (17/03/2015) στον ΑΝΤ 1, ο κ. Τσούκαλης είπε πως χθες, Δευτέρα είχε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία που μπορεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να αποβεί πολύ σημαντική.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, ο οποίος θα παρευρεθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.

Δείτε εδώ το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σχετικές ειδήσεις