ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Τραμ

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Τραμ

Aπό σήμερα και για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 21 Αυγούστου οι διελεύσεις από τους κεντρικούς οδικούς άξονες του Πειραιά θα γίνονται βάσει νέου σχεδίου προκειμένου να διευκολύνουν τα έργα επέκτασης του Τραμ.

Οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Τροχαία είναι οι εξής:

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη (είσοδος από Λ. Πειραιώς), 50 μ. πριν και έως τη συμβολή της με την οδό Ομ. Σκυλίτση και για 10μ. από τη συνέχιση του οικοδομικού τετραγώνου στην ίδια συμβολή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πασαλιμάνι, περιοχής Δήμου Πειραιώς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους 3 μ.

Επίσης προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομ. Σκυλίτση και Λ. Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πειραιώς, συνολικού μήκους 150 μ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους 3 μ.

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, συνολικού μήκους 30μ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, πλάτους 3,25 μ.

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου (οδός Σαρανταπόρου), από την οδό Ομ. Σκυλίτση - Ανδρέα Παπανδρέου (Μ. Ασίας) προς τη Λ. Πειραιώς, στο τμήμα του 25μ. από τη συμβολή με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, συνολικού μήκους 65μ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, 4,50 .

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται στα 40) χλμ./ ώρα ενώ απαγορεύεται η προσπέραση για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Πειραιώς και οδού Ομ. Σκυλίτση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σχετικές ειδήσεις