ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Βρετανού - Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» ο ιατροδικαστής

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Βρετανού - Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» ο ιατροδικαστής

Ανατροπή στην υπόθεση του 18χρονου Βρετανού που άφησε τη τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης με την ιατροδικαστική εξέταση να δείχνει πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αλλά σε χτύπημα.

Ο νεαρός που βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές και συγκεκριμένα κατέλυε στο Σίσι Λασιθίου διασκέδαζε το βράδυ της Τετάρτης (5/8/2015) στα Μάλια με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Ο νεαρός είχε καθίσει στο πάτωμα σε κατάσταση μέθης όταν διερχόμενο ασθενοφόρο σταμάτησε και τον εξέτασε γιατρός ωστόσο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε διαπιστώθηκε πρόβλημα στις ζωτικές του λειτουργίες και το ασθενοφόρο συνέχισε το έργο του μεταφέροντας άλλον μεθυσμένο τουρίστα.

Η νυχτερινή έξοδος όμως έμελε να είναι η τελευταία για τον άτυχο νεαρό καθώς την επόμενη ημέρα το μεσημέρι οι τέσσερις φίλοι του τον βρήκαν νεκρό.

Σήμερα, το ιατροδικαστικό πόρισμα δίνει απαντήσεις στην υπόθεση -θρίλερ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε χτύπημα του 23χρονου ομοεθνούς του barman ύστερα από επεισόδιο.

Ο 18χρονος νεαρός όντας μεθυσμένος βρέθηκε στο πάτωμα χτυπώντας το κεφάλι του. Ο ιατροδικαστής απεφάνθη πως ο θάνατος οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από πτώση.

Ο 23χρονος έχει συλληφθεί με τη κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρων σωματικών βλαβών και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις