ΕΛΛΑΔΑ

Ποια μέσα μεταφοράς λειτουργούν στην απεργία

Ποια μέσα μεταφοράς λειτουργούν στην απεργία

Με δυσκολία πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις των πολιτών που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για την μεταφορά τους καθώς σήμερα (12/11) πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Ωστόσο μερικά από τα ΜΜΜ δεν πραγματοποίησαν απεργία αλλά έκαναν στάση απεργίας.

Μετρό, Προαστιακός και ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμμετέχουν πλήρως στην 24ωρη απεργία, όπως και οι εργαζόμενοι στα πλοία.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ,

Ο ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός) και το Τραμ θα κινηθούν από τις 10 έως τις 4 το απόγευμα.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 10.10 το βράδυ έως τις 6.25 το πρωί. Θα κινηθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στην πρωινή και ένα στην απογευματινή βάρδια.

Ματαιώσεις σε δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα δρομολόγια που ματαιώνονται σήμερα είναι:

Όλα τα δρομολόγια όλων των επιβατικών τρένων, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου, εκτός των διεθνών δρομολογίων που στο ελληνικό τμήμα θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Οι αμαξοστοιχίες 600-601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Παρασκευή 13/11/2015 (επόμενης απεργίας)

Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης ματαιώνεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 82 και στο τμήμα γραμμής μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης ματαιώνεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 91

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Σχετικές ειδήσεις