ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών - Κρήτη: Σύσκεψη στο Ηράκλειο για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Μπλόκα αγροτών - Κρήτη: Σύσκεψη στο Ηράκλειο για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Σε σύσκεψη που θα γίνει το απόγευμα, στο Ηράκλειο, αναμένεται να αποφασίσουν οι αγρότες της Κρήτης για τις επόμενες κινήσεις τους, μετά την άκαρπη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους άλλων μπλόκων της χώρας, στην οποία δεν είχαν πάρει μέρος αγρότες από το νησί.

Η διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού των αγροτών όλης της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 σήμερα το απόγευμα, στην αίθουσα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηράκλειου, όπου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Στο μεταξύ, παραμένει και σήμερα το μπλόκο που έχουν στήσει οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου στην εθνική οδού Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στον κόμβο Μαλίων, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, εν αναμονή των αποφάσεων του Συντονιστικού οργάνου, καθώς και το μπλόκο στα Πραιτώρια Ηρακλείου.

Εξάλλου, αγρότες από την Ιεράπετρα Λασιθίου αποφάσισαν να μεταβεί αντιπροσωπείας τους, αύριο, Πέμπτη (25/02/2016) στον Προμαχώνα, για να έχει συνάντηση με τους αγρότες της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις