ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στον Θερμαϊκό: Νεκρός 18χρονος που προσπάθησε να σώσει το σκύλο του

Ασύλληπτη τραγωδία στον Θερμαϊκό: Νεκρός 18χρονος που προσπάθησε να σώσει το σκύλο του

Νεκρός ανασύρθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/9/2016) νεαρός άνδρας από τα νερά του Θερμαϊκού, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Περαστικοί ενημέρωσαν τις Αρχές, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, για την πτώση του νεαρού, στο ύψος του Λευκού Πύργου, και στο σημείο έσπευσαν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ταυτότητά του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 18-19 ετών, με ύψος 1,70 έως 1,75 μ., ενώ το βάρος του εκτιμάται περίπου στα 60 κιλά.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έπεσε στη θάλασσα ερευνώνται από το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άτυχος νεαρός είναι 15 ετών και βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού για να σώσει τον σκύλο του που βρέθηκε εκεί κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Νωρίτερα πληροφορίες έκαναν λόγο και για δεύτερο άτομο που βούτηξε επίσης στα νερά του Θερμαϊκού για να σώσει το αφεντικό του σκύλου ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σχετικές ειδήσεις