ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία του ΠΑΜΕ κατά των νέων μέτρων (pics)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία του ΠΑΜΕ κατά των νέων μέτρων (pics)

Με σύνθημα «Κάτω τα μέτρα και τα αντίμετρα κυβέρνησης - ΕΕ - μονοπωλίων. Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας» Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και άλλοι φορείς διαδηλώνουν ενάντια στα αντιλαϊκά παζάρια κυβέρνησης - κουαρτέτου και στα νέα βάρβαρα μέτρα που έρχονται να προστεθούν σε αυτά που ήδη εφαρμόζονται.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του επισήμανε:

«Η ελπίδα για το λαό δε βρίσκεται στα παζάρια της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, ούτε στις πολιτικές διεργασίες των άλλων κομμάτων του κατεστημένου. Η ελπίδα, η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην ταξική πάλη, στη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του και βεβαίως βρίσκεται στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής, ριζικών ανατροπών, στην οικονομία και την κοινωνία.

Η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, τα σημερινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, 62 τον αριθμό, και οι πορείες που γίνονται, είναι μια πρώτη απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ΕΕ».

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή ενώ θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έως ότου ολοκληρωθεί.

Σχετικές ειδήσεις