ΕΛΛΑΔΑ

«Παραιτηθείτε»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20:00 στο Σύνταγμα

«Παραιτηθείτε»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20:00 στο Σύνταγμα

Στην πλατεία Συντάγματος επιστρέφει σήμερα (20/6/2017) το κίνημα «Παραιτηθείτε» ένα περίπου χρόνο μετά την πρωτοεμφάνισή του και ζητά αυτό που λέει το ονομά του, την παραίτηση δηλαδή του «εθνικολαϊκιστικού μορφώματος της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης», όπως χαρακτηρίζει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Το κίνημα σε ανακοίνωσή του καλεί του πολίτες να δώσουν το παρών σε μία μεγάλη αντικυβερνητική συγκέντρωση.

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές μεταξύ άλλων ζητούν:

  • Σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και χωρίς τις άκριτα «τυφλές» υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα “Δικά τους Παιδιά” για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.
  • Δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.
  • Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.
  • Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

Οι «Παραιτηθείτε» μάλιστα απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που πρόσφατα δήλωσε ότι «ο κόσμος έβγαινε τότε στους δρόμους και σήμερα δεν βγαίνει» τονίζουν ότι «υπάρχουμε όλοι εμείς και θα μας δείτε».

Σχετικές ειδήσεις