ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: 40χρονος δέχθηκε επίθεση από σφήκες – Τον έσωσαν οι γιατροί

Ηλεία: 40χρονος δέχθηκε επίθεση από σφήκες – Τον έσωσαν οι γιατροί

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε την Παρασκευή (30/6) ένας 40χρονος στην Αμαλιάδα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σμήνος με σφήκες και σώθηκε χάρη στην έγκαιρη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της πόλης και την άμεση αντίδραση των γιατρών.

Ο 40χρονος βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής του, κοντά στην Ιερά Μονή Φραγκαβίλλας, όταν εντελώς απρόσμενα την ώρα που έκανε εργασίες δέχτηκε επίθεση από τις σφήκες σε όλο του το σώμα.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί αλλεργικό σοκ, ωστόσο ο πατέρας του που βρισκόταν εκεί αντέδρασε άμεσα και με το αυτοκίνητό του τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ο 40χρονος ήταν λιπόθυμος και ο πατέρας του τον έβαλε στο Νοσοκομείο στην κυριολεξία κρατώντας αγκαλιά, φωνάζοντας τους γιατρούς.

Αστραπιαία κινητοποιήθηκαν άπαντες, αντιλαμβανόμενοι από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για σοβαρό περιστατικό, και αφού χορήγησαν αδρεναλίνη και προχώρησαν στην κατάλληλη αγωγή, ο 40χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του και σώθηκε ουσιαστικά στο παρά πέντε. Ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ οι γιατροί δεν του είχαν επιτρέψει να φύγει, αφού ήθελαν να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας του.

Το γεγονός πάντως ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, αποδείχθηκε σωτήριο για τον 40χρονο, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα βλέπει σφήκα και θα τρέχει!

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις