ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Στο νοσοκομείο 62χρονος έπειτα από επίθεση σκύλου

Ηλεία: Στο νοσοκομείο 62χρονος έπειτα από επίθεση σκύλου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύεται, με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα χέρια ένας 62χρονος από την Οινόη του δήμου Ήλιδας, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Patrisnews.gr, ο 62χρονος έκανε βόλτα το πρωί της Δευτέρας (04/07/2017) με το ποδήλατό του στο χωριό, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δέχτηκε επίθεση από έναν δεσποζόμενο σκύλο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο σκύλος φέρεται ότι όρμησε στον άνδρα, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από το ποδήλατό του στο οδόστρωμα. Εξαιτίας της πτώσης χτύπησε στο κεφάλι του και στο πρόσωπο, αλλά και στο χέρι του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν τα πρώτα ράμματα. Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, καθώς ο 62χρονος έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική εξέταση.

Το περιστατικό, πάντως, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινότητα της Οινόης, με τις Αρχές να συμβουλεύουν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς την επιτήρησή τους.

Σχετικές ειδήσεις