ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: Γιατί ο αδερφός του Ζαφειρόπουλου είχε πάει στην Αστυνομία μια μέρα πριν τo φονικό

Αποκάλυψη: Γιατί ο αδερφός του Ζαφειρόπουλου είχε πάει στην Αστυνομία μια μέρα πριν τo φονικό

Φοβόταν κάτι η οικογένεια του ποινικολόγου ή επρόκειτο απλώς για μία συνηθισμένη επίσκεψη; Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και γιατί εκτιμάται ότι η σύλληψη είναι θέμα χρόνου

Ποιος και γιατί σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο; Μήπως κάποιος ήθελε να του κλείσει το στόμα; Ήταν επαγγελματίες δολοφόνοι που εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου;

Σε αυτά τα ερωτήματα προσπαθούν να απαντήσουν οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα αποτυπώματα που άφησαν και το γενετικό υλικό των δραστών ενώ «φύλλο και φτερό» κάνουν την ατζέντα του ποινικολόγου, το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολούνταν το τελευταίο διάστημα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος αλλά και τις σημειώσεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους δολοφόνους του.

Γιατί πήγε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο αδερφός του, μία ημέρα πριν το έγκλημα;

Πριν από μερικές μέρες ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου πέρασε την κεντρική πόρτα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ επί της οδού Κατεχάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος επισκέφτηκε τη Διεύθυνση της Κρατικής Ασφάλειας όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος επισκέφτηκε το πολυώροφο κτήριο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς, διατηρεί άριστη σχέση με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και με χαμηλόβαθμους αστυνομικούς.

Ωστόσο, η τελευταία του επίσκεψη Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου στο Αρχηγείο γεννά ερωτήματα για το εάν υπήρχε πληροφορία της Ελληνικής Αστυνομίας για ύποπτες κινήσεις κατά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και για το λόγο αυτό τον κάλεσαν για ενημέρωση.

Αλλά και το αντίστροφο, δηλαδή, η επίσκεψη να έγινε για να ενημερωθεί η Αστυνομία και να ζητηθεί προστασία για ενδεχόμενες απειλές.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε επισκεφθεί πριν μερικές ημέρες και τις φυλακές Κορυδαλλού. Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα σωφρονιστικά ιδρύματα και σε ενδεχόμενες επαφές ποινικών με τους δολοφόνους του ποινικολόγου.

Σχετικές ειδήσεις