ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση

Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10) μέλη της ΑΔΕΔΥ έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ενάντια στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, διαδηλώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Η συγκέντρωση συμπίπτει χρονικά με την ημέρα που έχει θέσει ως καταληκτική ημερομηνία η ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κατάθεση των φύλλων αξιολόγησης από τους αξιολογητές B‘.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΠΟΕ - ΟΤΑ, η οποία με ανακοίνωσή της έχει δηλώσει την αντίθεσή της «στην προσχηματική αξιολόγηση και την "ντροπολογία" Γεροβασίλη».

Νωρίτερα, μέλη της ΑΔΕΔΥ κόλλησαν στην είσοδο του υπουργείου, φύλλα αξιολόγησης πάνω στα οποία ήταν τυπωμένη η λέξη «ΑΚΥΡΟ» ενώ πέταξαν κάποια από αυτά και στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, «επιστρέφοντάς» τα κατά κάποιον τρόπο.

Από την κινητοποίηση δεν έχει προκληθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία διεξάγεται κανονικά στη Βασιλίσσης Σοφίας.



Σχετικές ειδήσεις