ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μάνδρα: Θρίλερ με δύο αδέρφια - Νεκρός ο ένας, αγνοούμενος ο άλλος

Κακοκαιρία Μάνδρα: Θρίλερ με δύο αδέρφια - Νεκρός ο ένας, αγνοούμενος ο άλλος

Ειδήσεις Φονική κακοκαιρία – Με «παγωμένη» την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της τραγωδίας. Φονική κακοκαιρία «χτυπά» από τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11/2017) τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο -

Νεκροί, τραυματίες, αγνοούμενοι και εικόνες «Αποκάλυψης». Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από την Τετάρτη τη Δυτική Αττική. Οι ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν κάτω από τόνους λάσπης σοκάρουν.

Ο Χαράλαμπος Δημητρόπουλος είναι ένα από τα θύματα της κακοκαιρίας, αναφέρει το patrisnews.gr. Ένας άνθρωπος «διαμάντι». Ένας άνθρωπος καλοσυνάτος, που αγαπούσε το χωριό του και σε κάθε ευκαιρία το επισκεπτόταν. Η τραγική μοίρα όμως, επεφύλασσε στην οικογένειά του, στους συγχωριανούς και φίλους του, ένα ακόμα «πλήγμα», αφού τα ίχνη του αδερφού του Δημήτρη έχουν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης.

patrisena

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Από το κυνήγι… στο θάνατο

Η αγάπη τους για το κυνήγι έμελλε να βυθίσει τις οικογένειές τους και το χωριό σε βαρύ πένθος. Τα δυο αδέλφια, από την Κυριακή είχαν προγραμματίσει ότι το ξημέρωμα της Τετάρτης θα πάνε για κυνήγι στη περιοχή του Μοναστηριού της Αγίας Σωτήρας, στη Μάνδρα. Και πήγαν, αγνοώντας την κακοκαιρία. Γύρω στις 11:00 το πρωί, οι οικογένειές τους, έχοντας ενημερωθεί από την τηλεόραση για την κακοκαιρία που έπληξε την Μάνδρα, τη Μαγούλα και τη Νέα Πέραμο, τους τηλεφωνούσαν για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά. Αλλά οι κλήσεις τους δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Λίγες ώρες αργότερα, μέλη των οικογενειών των δυο αδελφών, περνούσαν την πόρτα του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας για να αναγνωρίσουν στη σορό του Χαράλαμπου Δημητρόπουλου, που εντοπίστηκε νεκρός έξω από το Μοναστήρι της Αγίας Σωτήρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Σχετικές ειδήσεις