ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Εκτροπή εκχιονιστικού στη Φθιώτιδα

Καιρός: Εκτροπή εκχιονιστικού στη Φθιώτιδα

Καιρός: Ένα μεγάλο μηχάνημα της Περιφέρειας βγήκε εκτός μάχης το βράδυ της Παρασκευής (22/12) εξαιτίας της εκτροπής του από τον δρόμο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το εκχιονιστικό επιχειρούσε στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου όταν 500 μέτρα από το «Χάνι Πανέτσου» στην προσπάθειά του να αποφύγει ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και πλέον χρειάζεται γερανός για να το ξεκολλήσει από το σημείο. Σημειώνεται ότι κανείς από το πλήρωμα δεν έπαθε τίποτα, ενώ στο σημείο που έγινε η εκτροπή δεν επηρεάζει την κυκλοφορία.

Ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή για τους «καθυστερημένους» εκδρομείς που εγκλωβίστηκαν στις παγίδες της Εθνικής Οδού και έχουν προορισμό τη Δυτική Φθιώτιδα και το Καρπενήσι ή τους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων.

Μηχανήματα της Περιφέρειας πάντως θα συνεχίσουν και όλο το Σάββατο τον αποχιονισμό, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά το έργο των Δήμων.

Όλοι οι κεντρικοί οδοί είναι πλέον ανοιχτοί και χωρίς αλυσίδες, ωστόσο τα ορεινά χωριά του Δήμου Μακρακώμης και αυτά του Δομοκού, έχουν θαφτεί στο χιόνι!....

Σχετικές ειδήσεις