ΕΛΛΑΔΑ

Ροζ σκάνδαλο στο Βόλο: Αυτά είναι τα μηνύματα στο Facebook που «άναψαν» φωτιές

Ροζ σκάνδαλο στο Βόλο: Αυτά είναι τα μηνύματα στο Facebook που «άναψαν» φωτιές

Απίστευτο σκηνικό στο Βόλο – Η προειδοποίηση… στο σύζυγο της ερωμένης του

Ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος κι έχει ένα παιδί οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, καθώς απείλησε με ανάρτηση στο Facebook το σύζυγο της ερωμένης του ότι θα τους κάνει ζημιά.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία 51χρονου, αναφέρει η καθημερινή εφημερίδα της Μαγνησίας «Ταχυδρόμος». Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος είχε κάνει την ανάρτηση στο Facebook της κόρης του μηνυτή, και προειδοποιούσε ότι εάν το παρατραβήξουν θα πάθουν ζημιά.

Ωστόσο, ο 26χρονος αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος του και ισχυρίστηκε ότι σκοπός του δεν ήταν να προκαλέσει τρόμο και φόβο στην οικογένεια, αλλά να κάνει μία σύσταση.

Αντίθετα, ο παθών φέρεται να υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί τον ίδιο και την οικογένειά του, επισημαίνοντας ότι έχει κάνει ανάλογες αναρτήσεις στο Facebook και άλλες από τα Χριστούγεννα και μετά.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 26χρονο καθώς με τη στάση του και τη συμπεριφορά του δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας, και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή.